Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Шестте зодиакални знака, които лесно привличат негативните енергии.

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Шестте зодиакални знака, които елементарно притеглят отрицателните сили.
Прочетете още
 

Според астрологията има както негативни, по този начин и позитивни зодии. Това обаче не разказва чертите на даден зодиакален знак (всеки зодиакален знак има както позитивни, по този начин и негативни черти ), а по-скоро отрицателната сила, която възприемат елементарно.

12-те зодиакални знака съществуват на полярности. Водните и земните знаци са елементарно податливи на отрицателни сили, като водните знаци Рак, Скорпион и Риби  са пасивни, а земните знаци Телец, Дева и Козирог са възприемчиви.

Тези знаци са склонни да бъдат по-интровертни, заземени и дружелюбни към външни въздействия, за разлика от позитивните зодиакални знаци, които са по-общителни и експресивни.

Кои са тези шест зодиакални знака отворени към отрицателното:

 
Скорпион
Скорпионите усещат нещата доста интензивно и има моменти, когато им е мъчно да управляват възприятията си. Сякаш страстите им са на повърхността и всяко малко нещо може да провокира детонация.

Отрицателната им сила е ясна от измененията в настроението им и неспособността им да запазят успокоение, когато всичко върви наред.

  
Козирог
Когато Козирогът излъчва негативна сила отчасти. Козирозите са склонни да намират общуването с хората за доста уморително и мъчно.

Това е по този начин, тъй като Козирозите са толкоз обгърнати в личната си драма и отрицателни усеща, че нямат силата да бъдат там за някой различен.

 

 3.Рак

Негативната сила при Раците е самонасочена и те са склонни да мислят за себе си като за недостойни да се случват положителни неща. Те се чудят дали в миналото ще бъдат щастливи или сполучливи.

Когато Раците излъчват отрицателна сила, те може да слагат под подозрение дейностите, които са подхванали, и отговорността им за развалена връзка.

 
Риби
Когато Рибите са уловени в негативен енергиен цикъл, те са склонни да желаят да бъдат сами и лимитират взаимоотношението с обичаните хора.

Да бъдеш уединен не е безусловно нещо неприятно, само че когато продължава дълготрайно време, не е здравословно.

 

 5. Дева

Знаем, че Девите са склонни да бъдат самокритични, само че когато са в негативен енергиен цикъл, сериозният им взор може да бъде ориентиран както към другите хора, по този начин и към себе си. Девите могат да бъдат хиперкритични и да се нахвърлят, което не е добре за никого.

Ако могат да разпознаят какво вършат, те ще могат да спрат да се занимават с безполезни отрицателни мисли; в случай че не, те могат да продължат и да навредят освен на самочувствието си, само че и на взаимоотношенията си.

  
Телец
Когато Телецът попадне в негативен енергиен цикъл, е  податлив да го показват като „ реален “ и „ виждащ нещата такива, каквито са “. Телците наподобява не схващат, че негативната сила се самоусъвършенства и ще продължи да върви и да се храни от себе си.

С други думи, Телците стават доста цинични и могат да се държат по отровен метод.

 

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР